Autoalarmsystemen | Noordkade 72 | 2741EZ Waddinxveen
Graag even bellen voor het maken van een afspraak!

Cobra Alarm Klasse 3;

Cobra Vodafone 4627

cobra alarm

Alarmsysteem met aparte autorisatie 2.1 Alarmsysteem inschakelen Om het alarmsysteem in te schakelen dienen alle ramen en deuren gesloten te zijn, vervolgens drukt u op de vergrendelknop van uw originele handzender.

  • De deuren worden vergrendeld
  • De drukknop met ge├»ntegreerde LED gaat 30 seconden continue aan (inschakel fase), hierna gaat de LED knipperen (alarm volledig ingeschakeld)
  • Het alarmsysteem geeft waarschuwingssignalen als er geopende zones zijn, deze zullen door het alarmsysteem gesignaleerd worden, bijvoorbeeld in geval van een cabriolet met geopend dak. Schakel het alarm uit en controleer alle aangesloten zones, zoals ramen, deuren, motorkap, kofferbak etc. Schakel hierna het alarm opnieuw in
  • Neem alle Driver Cards mee uit de auto 3 De schadelast als gevolg van voertuigdiefstal is de laatste jaren explosief gestegen. Relaying en CAN Bus manipulatie zijn de belangrijkste oorzaken van deze stijging. Daarom mag de originele handzender niet meer worden gebruikt om het alarmsysteem uit te schakelen, hier is een tweede zogenaamde autorisatie voor nodig. Het alarmsysteem in uw auto is voorzien van deze tweede autorisatie en is daarom voorzien van Driver Cards. Deze zorgen voor de extra autorisatie buiten de CAN Bus om. Als de Driver Cards meer dan 3 meter van de auto verwijderd zijn, kan het alarm niet uitgeschakeld worden, is de startblokkering actief en zal bij poging tot inbraak het alarm afgaan.

Het alarm kan ook geleverd worden met een handzender in plaats van een Drive Card, waardoor je het alarm uitschakelt door op de knop te drukken.

Inclusief inbouw en SCM Certificaat.

Whatsapp Autoalarmsystemen Bel Autoalarmsystemen Mail Autoalarmsystemen